Ez kopaszodás lenne?
Figyelt kérdés
Ritkás hajam van. Családi örökség apai ágról,viszont ott senkim se kopasz,apai nagyapám 60 évesen is alig kopaszodik,az apám is csak egy kicsit. Anyai ágról sűrűbb hajam van,de az anyai nagyapám kopasz volt,korán kopaszodott. Nekem egy jó ideje ritkább,eléggé ritkul hullik,régebben azért valamennyire sűrűbb volt,most viszont tényleg egyre ritkább,fürdés után,vagy ha fúj a szél ez különösen látszik. Mostanában kicsit stresszesebb vagyok,lehet emiatt hullik,de ez még nem minden,észrevettem,hogy a homlokom is feljebb ment vagy 2 cm-rel,még akkor is látszik ha hosszabb hajam van. Oldalt nem ritkul v alakban,egyáltalán,de a homlokom akkor is feljebb van mint régebben. Lehet hogy ez a kopaszodás kezdete vagy csak ritkul?#család #hajhullás #kopaszság #genetika #kopaszodás #gén #örökletes #hajritkulás #ritka haj #hajminőség
2016. jan. 1. 20:26
11/11 A kérdező kommentje:
Egyébként 18/f vagyok.
2016. febr. 2. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!