Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti hogyan/mivel ápoljátok az...

Ti hogyan/mivel ápoljátok az arcotokat, hogy megelőzzétek a pattanásokat?

Figyelt kérdés

2015. dec. 29. 16:05
 1/9 opened paradise ***** válasza:
Aftershave-vel átdörzsölöm néha (81%-os alkohol).
2015. dec. 29. 16:12
 2/9 anonim ***** válasza:
minden este megmosom,illetve bőrradírt hetente 2-3-4szer használok
2015. dec. 29. 17:00
 3/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Gyulladáscsökkentő hatóanyagú szérumot meg BHA hámlasztót kenek rá.
2015. dec. 29. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Megelőzni belső szerekkel lehet, nem külsővel. Tehát egészséges életmód.
2015. dec. 31. 00:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Általában a tonikomba cseppentek teafaolajat. 200 ml-be 15-20 cseppet ajánlott tenni.

Ezen kívül a már kialakult pattanásra 1 csepp teafaolajat teszek hígítatlanul és bedörzsölöm.

Teafaolajból szerintem a DM sajátmárkás terméke a legjobb ár-érték arány szempontjából.

2016. jan. 2. 10:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is csak azt tudom megerősíteni, hogy ha belül nem vagy rendben, bármivel ápolhatod a bőröd, úgyis újabb és újabb bőrhibák jelennek meg. A megfelelő étrend betartása is sokat segít, sajnos neked kell kitapasztalnod, hogy mi tesz jót és mi az, amit érdemes elkerülnöd - mindenkinek más a szervezete.

Nekem jelenleg sajnos problémás a bőröm, de többnyire sikerül megelőznöm a komoly pattanásokat. Rendszeresen - havonta, kéthavonta - járok kozmetikushoz, reggel és este áttörlöm az arcom tisztítóval - mostanában micellás vizet használok -, utána mindkét napszakban Neutrogena Visibly Clear olajmentes hidratálót kenek fel.

26/L

2016. febr. 12. 12:51
 7/9 anonim ***** válasza:
12:51-es vagyok, a bőrradír nálam is alap heti egyszer-kétszer, ezt ki is felejtettem.
2016. febr. 12. 12:54
 8/9 anonim válasza:
Használj teafaolajat!Az nagyon jo!!
2016. febr. 12. 14:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2016. febr. 13. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!