Havi két alkalom szolárium?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy mivel hullafehér vagyok de nem akarok csokibarna sem lenni, csak egy átlag fehér ember kinézet érdekében eljárnék két hetente egyszer szoláriumba. Mennyit használna ez? Vélemények?2015. dec. 29. 13:08
1/3 anonim válasza:
Én úgy jártam tavaly télen, és idén is elkezdtem, hogy heti 1 alkalom. Szerintem kb ez lehet az a szín amire gondolsz, nem voltam barna, csak kevésbé hullafehér :D Úgy jól is éreztem magam. Mondjuk én azért így jártam, mert azt olvastam, hogy heti 1 alkalom "egészséges". Ja, és 12 percre. De ha még nem voltál soha akkor kérd ki az ott dolgozó véleményét, hogy szerinte mennyire kéne menned.
3/3 anonim válasza:
Amikor én jártam pár éve, heti kétszer mentem, 9 percekre, majd csak heti egyszer 12 percre, kb 2 hónapig egyhuzamban
de nagyon barna lettem, hogy őszinte legyek, nem is tetszett, látszott, h mű, nem napszítta
azóta inkább vagyok tavasszal egy kicsit fehérebb, és a természetes fényben barnulok, nyáron.
két hetente egyszer sztem okés egyébként, habár az első 3 alkalommal hetente mennék a helyedben, és utána mennék kéthetente
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!