Hogy tudom ki szedni a hajfestéket a hajambol?
Figyelt kérdés
félig már le nőt és már nem szeretném többet festeni. házzilag hogy tudom le szedni a színt2015. dec. 29. 10:22
1/5 anonim válasza:
Házilag nem igazán tudod, és bolti festékkel sem érdemes kísérletezni, mert tovább rontod a helyzetet. Menj el fodrászhoz.
3/5 anonim válasza:
aszkorbinsavval! (C-vitamin por) gyógyszertárba meg tudod venni, belekevered balzsamba/samponba, felviszed mint a festéket, betekered folpackal és vársz 30-40 percet. ezt párszor megismételed és eltünteti
(nekem élénk pirosból egy 2 használat után visszatért az eredeti szőke hajam) akár a fekete festéket is leszedi, és nem károsít, max egy picit szárít a hajadon.
4/5 anonim válasza:
Az eredeti hajszínt semmi nem fogja visszaadni!
A hajfestékek úgy működnek, hogy a saját pigmentek egy részét eltüntetik (örökre). Hiába szabadulsz meg a hajfestéktől, az eredmény más lesz, mint a régi, tehát elüt a lenövéstől.
5/5 anonim válasza:
Hajradír kell neked. De fodrász még jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!