Butus kérdés. Hogyan lehetnék fehérebb? Világosabb bőrt szeretnék!
Tudom-tudom, inkább örüljek, hogy nem kell szoliznom, stb, stb, de nekem szerintem már túl sötét, még így nyár elején is. Nyár végére nem is akarom tudni mi várható :S
Bőrradírozok heti 2x, hátha használ valamit, fényképezem is, mert úgy észrevehetőbb lesz, ha változik, de eddig semmi :S
Engem nagyon zavar, hajam is sötét, szemöldököm is, stb, az még elmegy, de ha jópár árnyalattal világosabb bőröm lenne, az is jól álna! (ps-ben megnéztem!)
Figyelj csajszi!!!
Komolyan felállt a szőr rajtam, amikor olvastam a kérdésedet!
Szerintem hagyd a francba ezt a világosítást, nem ér semmit amúgy sem! Természetes fehérítő a kövirózsakrém, de szerintem feleslegesen parázol ilyesmin, amin NEM LEHET VÁLTOZTATNI. A másik meg a magyarok fele ölne egy alap kreol bőrért! Sokan még irigyelnek is téged!
Annyit tehetsz, hogy ne napozz, ha muszáj napra menned, kendd be magadat 50 faktorú naptejjel, garantáltan nem lesz színed, nem fog meg a nap.
A sminked: vegyél kissé világosabb folyékony alapozót, az arcodon még tudsz így világosítani.
Amúgy meg az emberek irigylik a barna bőrt! Nyáron nagyon csúnya a mentőautó bőr. A barna mindig is szép és egészséges szín.
amúgy óvakodj a naptól.
Amúgy én meg azt utálom magamban hogy töpszli 161 cm vagyok. És akkor most mi van? ne tudok mit csinálni, az 5 centis sarok meg nem tesz magassá...ez van:S
A lehetetlent nem tudjuk megváltoztatni!!!
26.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!