Lyukacsos a bőröm mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
NAgyon pattanásos vagyok, vagyis inkább miteszeres, és ettől nagyon lyukacsos a bőröm, és szerintem borzalmasan csúnya. Mit lehet vele csinálni hogy szép sima legyen?
15/L előre is köszi a válaszokat!
2010. márc. 24. 15:37
1/6 anonim válasza:
nekem is lyukas a bőröm,sajnos...
a "lyukak" a nyomkodástól keletkeznek, és utolag sajnos már nem sokat lehet ellenük tennni...de ne nyomkodd, ez fontos!
Bááár hallottam valami lézeres dologról is az ügyben..
annak nézz utána, hátha azzal el lehet tüntetni.
2/6 anonim válasza:
Használj pórusösszehúzót, bármely drogériában kapható ;)
3/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül nyomkodástól vannak, szerintem tágak a pórusaid. Vegyél valami pórusösszehúzó arclemosót. Használsz valamilyen arclemosót?
4/6 A kérdező kommentje:
Igen használok, az Avonnak van ez a Clearskin termékcsaládja, azt használom a tonikot is arclemosót is meg a radírt is. MEg szoktam gőzölni kamillateával, ami után nyomkodok egy kicsit:S Ezzel a pattanásokat meg mitteszereket egész jól sikerült visszaszorítani, de a lyukak megmaradtak sajnos:S
2010. márc. 28. 20:26
5/6 anonim válasza:
napi 10percet áztassad sós,meleg vízbe. Levegőt venni nem ér...;)
6/6 anonim válasza:
Kozmetikustól kérhetsz bőrcsiszolást,a többi megoldás nem igazán hoz eredményt.A hámréteg mélyebb rétegei sérültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!