Lányok a göndör hajra ti mit használtok vagy hogyan kezelitek?
Figyelt kérdés
Csak mert nekem is nagyon göndör és sok mindent kipróbáltam már de kíváncsi vagyok mások hogyan kezelik hátha kapok pár tippet vagy ötletet...esetleg nektek melyik termékek jöttek be igazán? Köszönöm előre is 16L2015. dec. 20. 02:10
1/2 anonim válasza:
Szia!én heti kétszer mosok hajat es csak akkor fésülködök a száraz göndör hajt nem szabad mert szétfésülöd a loknikat és birkává valtozol:D samponból es balzsamból az évek óta bevált kedvenvemet a garnier fructis goodbye damage-t használom.kétszer samponozok es 5percig hagyom a hajamom a balzsamot a hajvégeimen.a hajmosást úgy zárom le hogy a hajvégeimet hideg vizzel öblítem le hogy lezárjam a hajamat de kizárólag a hajvégeimre kerülhet a hideg vízből!utánna törölközőbe csavarom a hjam majd kifésülöm megint kicsit becsavarom(dörzsölni semmmi képp nem szabad csak nyomogatni különben megsérülnek a szálak) hajvégápolózok az Avonnak a zöldkupakosával(a felirat lekopott ezért nem tudom leírni) én mem szetetem a hajszárítót de ha te igen akkor használj diffúzort vagy ha nincs akkor a sima csőrt használd de úgy hogy ne rángasd a szárítót hanem előre hajtott fejjel vegyél a kezedbe egy egy adag hajat emeld meg egy úgy szárítsd meg hajpakolást én nem használok még nem találtam meg az igazit :( én úgy szelídítem meg a hajamat hogy kettőbe befonom úgy alszom és úgy egész elfogadhato:D (bocsi a sok hibáért telefonról vagyok) 16/egy extra göndör hajú làny:)
2/2 anonim válasza:
Head & shoulders-el mosom meg‚ aztán pantene balzsamot teszek rá‚ ha megtöröltem a hajam‚ azután az avonnak valamilyen marokkói hajvégápolóját kenem a végekre és megszárítom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!