Natúr hennának milyen színe van? Hogyan tudom színesíteni? Hogyan kell? Valaki?
Figyelt kérdés
Alapporom van de nem tudom milyen színe lesz, milyen színeket tudok csinálni, hogyan? Az összes variáció/praktika érdekel, a válaszokat köszönöm.2015. dec. 19. 08:20
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.☺ és azt megkérdezhetem hogyan lehet színesíteni?
2015. dec. 19. 18:23
3/4 anonim válasza:
Milyen színesítésre gondolsz?
Ha még kezdő vagy, lehet, hogy egyszerűbb először már készen kikevert henna festéket venned. Ha tiszta növényi, akkor azokban dió, indigó és hasonló anyagok is lehetnek, amitől pl. vörösesbarna vagy fekete színt kaphatsz. A natúr henna vörös, és az eredeti hajszínedtől függ a végeredmény. Minél világosabb a hajad, annál élénkebb vöröset kapsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Ez növényi,de a bőrömre lenne. Hogyan tudom világosítani és sötétíteni?
2015. dec. 19. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!