Ha napokig vagy akár hetekig minden reggel ugyanúgy zselézem be a hajam, s figyelek rá hogy úgy is maradjon, egy idő után úgy nő a hajam is ahogy beállítottam?
Figyelt kérdés
2015. dec. 19. 01:40
1/8 anonim válasza:
Igen, te nagyon okos kisfiú! Gratulálok, leülhetsz, 5-ös bioszból! (irónia)
3/8 A kérdező kommentje:
Normális kérdésre nem tudsz normális választ adni te majom? Az ilyenek miatt tart itt ez a társadalom ahol, mint te.
A 2-nak kösz.
2015. dec. 19. 12:26
4/8 anonim válasza:
Ha ez neked normális kérdés, akkor a te értelmi szinted is a béka segge alatt van! Gratulálok neked!
5/8 A kérdező kommentje:
Inkább a te értelmi szinted van ott hiszen nem tudtál normális hamgnemben válaszolni egy kérdésre. Sajnálom akikkel nap mint nap találkozol; nem lehet nekik könnyű veled.
2015. dec. 20. 03:15
6/8 anonim válasza:
Ha a hajhosszra gondolsz, azt mindig be kell állítanod olyanra, ahogy akarod, hogy álljon, viszont a hajhagymák valamennyire szoktathatók, ha huzamosabb ideig pl ellenkező irányba "erőlteted" őket, legalábbis én ezt tapasztaltam. (Elsővel meg ne törődj!) :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kielégítő választ utolsó.
2015. dec. 20. 13:18
8/8 anonim válasza:
Mint mondták a hajhagymák iránya változtatható, nem lehetetlen, de nem hetekig, hanem sokkal tovább tart.
De attól még nem az lesz hogy reggel felkelsz az ágyból és rögtön olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!