Gyantázás után is szúrva, viszketve nő vissza a szőr?
Figyelt kérdés
Erős szőrzetem van, és megőrülök, amikor a bikinivonalamat leborotválom, és nő vissza a szőr... ha rászánnám magam a gyantázásra, akkor is ilyen lenne?2015. dec. 18. 17:39
1/9 anonim válasza:
Én epilálni szoktam és nem, akkor nem szúr annyira, amikor visszanő.
2/9 anonim válasza:
Én is epilátort használok és nem csak a bikinivonalnál, hanem a teljes intim területen. Egyáltalán nem szúr, mikor visszanő.
3/9 anonim válasza:
Nekem nagyon nem vált be a gyanta, se epilátor. Más mint borotválás után, sokkal rosszabb, jobban viszket és szőrbenövésekkel is tele vagyok ezek után, amik begyulladnak és rondák hónapokig is. De van akinek jobb gyantázni, próbáld ki.
4/9 A kérdező kommentje:
Epilátort intim területen hogyan lehet kibírni?! o_O
az én "drótszőrömet" ha nekiállnám epilátorral tépetni ott, hát nem is tudom... minimum öngyilkosság :)
2015. dec. 19. 08:22
5/9 anonim válasza:
Nekem is drótszőröm van. Csak az első alkalom ami tényleg nagyon fájdalmas, akkor is úgy csináld, hogy a hosszát kurtítsd meg ollóval. Aztán mivel csak tényleg fokozatosan nő vissza, és rendszeresen vágod már nem lesz olyan rossz.
6/9 anonim válasza:
szerintem epilátorral ne próbálkozz gyanta hamar megvan és először kozmetikussal csináltasd csak hát nehéz jót találni.
7/9 anonim válasza:
Nekem ugyanaz a helyzet,mint a 3. válaszolónál.
8/9 anonim válasza:
Nekem igen,viszont nekem brutálisan erős és sok a szőröm.
9/9 anonim válasza:
Egyszer vagd le olloval ,es aztan epilatorral szedd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!