Epilálás vagy gyantázás?
Figyelt kérdés
Elönyök, hátrányok? :)2015. dec. 16. 13:08
1/2 vanika129 válasza:
Epilálás:nem tartós,beleszakadnak a gyengébb szőrszálak,kb.egy hét mulva kezdheted újból,
Gyantázás:hát fájdalmas ez is de szerintem tartósabb,ha belejön az ember és jól csinálja akkor tartósabb,én jobb szeretenóm a gyantázást,bár igényel egy kis hozzáértést.remélem tudtam segíteni
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, tudtál segíteni :) Köszönöm a válaszod!
Most kaptam egy epilátor szettet, és nem tudom, hogy én vagyok e a béna, azt írja, hogy akár a 0,5 mm-es szőrszálakat is kitépi, de amikor szőrtelenítettem az egyik felét kitépte a másik felét pedig csak elvágta és borostás maradt pedig kb 2-3 mm-es szőrszálam volt. És hozzáteszem hogy kb 2 órahosszáig szenvedtem az egyik!!! lábammal
2015. dec. 17. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!