Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mindig összeáll a hajam mit...

Mindig összeáll a hajam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Naponta vagy 5 kell fésülködnöm hogy jól álljon a hajam (ez miatt eléggé elkezdett hullani az utóbbi időben) nem is tudom hogy mondjam ilyen csümetegekbe áll össze pedig 3 naponta mosom (balzsamozom stb..) vasalni nem vasalom és nem tudom hogy miért áll mindig úgy össze:( ha valaki tud erre megoldást az légyszíves írja meg... nagyon zavaró:(

2015. dec. 15. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Túrd le 6mm-essel.
2015. dec. 15. 16:53
 2/6 A kérdező kommentje:
*értelmes válaszokat küldjetek:)
2015. dec. 15. 17:03
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Hosszú hajad van??? Valószínűleg azért áll össze, mert nagyon dús és vastag szálú, az enyém is ilyen sajnos. Megjegyzem derékig érő hajam van. Nagyon irigylem azokat, akik megtehetik h néha nem fésülködnek, nekem is napi 3x kell, lehetne többször is, csak akkor már valószínűleg nem lenne hajam. Ha bírja a hajad a szilikonos cuccokat, akkor használj hajpakolásokat, ettől csúszósabb lesz, nem fog annyira gubancolódni. Mivel az enyém nem bírja, ezért én csak natúr kókuszolajat rakok fel pakolásként, valamennyire segít ez is. Ja és Tangle Teezer-el fésülködök, ezzel könnyebb kibontani, mint a sima fésűvel.
2015. dec. 15. 17:12
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi:) de sajnos nem vastagszálú és dús hanem inkább irtó vékony és nagyon kevés mellesleg épphogy vállam alá ér:( jah és nincs festve
2015. dec. 15. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:
4%
Vágjátok le a hajatokat b*szki:DDDDDviccek vagytok
2015. dec. 15. 17:30
 6/6 anonim ***** válasza:
89%
Öblítés nélküli hajápolókat próbáltál? Olajok, meg hasonlók. Lehet, hogy az segítene rajta. Vagy ha a tövénél probléma, nem pedig lejjebb, akkor talán a szárazsampon. :/
2015. dec. 15. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!