Lányok, hosszú hajú fiún az arcba fésült "emo" vagy a copfba fogott haj tetszik?
Figyelt kérdés
01 [link]
02 [link]
03 [link]
04 [link]
05 [link]
06 [link]
A képektől függetlenül és érdekelnek a válaszok!
2015. dec. 15. 00:22
11/19 anonim válasza:
copf inkább :D szerintem. bár mindkettő jó. egészen helyes is vagy :)
12/19 anonim válasza:
Uhhh.megláttam a felfogott hajadat és AHW *o* Hallod nekem sose tetszettek a hosszú hajú pasik,te vagy az egyetlen a hosszú hajú pasik közül akire aztmondom FULL *o*
14/19 A kérdező kommentje:
2015. dec. 28. 23:09
18/19 anonim válasza:
Kepet nem figyelembe veve az emo hajat jobban szeretem,>< de ha a kepeket nezzuk neked a copf egyertelmuen jobban all es jol nez ki.^^
19/19 anonim válasza:
A copf kicsit férfiasabban áll :D pl öltönnyel el tudnám képzelni tök elegánsan állna. A kiengedett pedig inkább fiatalos, vad. Te döntsd el mit szeretnél kifehezni vele. Mivel a fejformád jó mindkettő jól áll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!