Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Festett sötétbarna hajból...

Mettic20 kérdése:

Festett sötétbarna hajból újra szőkésbarna?

Figyelt kérdés
Elég nagy hülyeséget csináltam. Egészen májusig természetes szőkésbarna hajam lett, majd befestettem ombréra, azaz még szőkébb lett. De meguntam és azt hittem jól fog állni a sötétbarna haj, ezért tegnap befestettem. Tudom, először hajszínezőt kellett volna használnom, most ne papoljatok, tudom, hogy hülyeséget csináltam. És ma kérnék vagy holnap a fodrásztól időpontot: Kérdés: Festékkel lehet újra szőkésbarnát csinálni? Akkor is, ha tegnap festettem be sötétbarnára? Mert az eredeti hajszínem szőkésbarna és azért akarom olyanra.. Köszönöm előre is a válaszokat.. ☺ Kétségbe vagyok esve.

2015. dec. 14. 07:52
 1/3 A kérdező kommentje:
Sorry, májusig természetes szőkésbarna hajam VOLT*
2015. dec. 14. 07:53
 2/3 anonim ***** válasza:

C vitamin por + VU2 sampon. 1 óráig hagyd rajta. Csináld meg minden hajmosás előtt. Ha úgy látod, hogy már nem világosodik tovább akkor szerezz be valami hajradírt. (Dmben Rossmanban a Color B4 3500FT.) Ezután már festheted, de a sötétbarnára semmiképp! Szivatást semmiképp. Én sötétvörösből csináltam világosbarnát a c vitaminnal, plusz napfény. Napozás közbe. :D Bár most erre nincs lehetőség. Ami a legfontosabb, hogy mindenképp használj utána pakolást, balzsamot, olajat mert nagyon szárít, viszont egyáltalán nem károsít.

A kókuszolajat ajánlanám még. Hetente egyszer egy napig rajta van a hajamon és a vége nagyon szép, egyáltalán nem törik, pedig nyáron még egy seprűhöz tudtam volna hasonlítani. Meguntam. Befestettem az eredetihez hasonlóra. Levágattam 10 centit. Hajvitamin, ricinus, kókuszolaj, szilikonmentesség és most kb. olyan minőségű mint egy paróka. :D

2015. dec. 15. 02:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, ment a zöld mancs ☺
2015. dec. 16. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!