Hajlakk vagy hajzselé?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb a kettő közül?Fiú vagyok,eddig hajlakkal csináltam meg a hajam de előtte vízzel fel kell állítsam az egészet és ráfújom a lakkot és nem mindig az lesz az eredmény amit én akarok..most kicsit nagyobb hajat szeretnék,hogy stílusosabb legyek,inkább használjak hajzselét?2015. dec. 13. 20:38
1/2 anonim válasza:
Ha mindenképp a kettő közül akarsz választani akkor lakk, de szerintem egyik sem a legjobb megoldás
2/2 anonim válasza:
Mindennapos viseletre egyik sem. A fejbőrödnek szüksége van a természetes ph-értékére. A hajlakk-hajzselé-hajfény pedig egyenesen vonzza a port, a szennyeződéseket.
Én elhiszem, hogy trendi meg mittudomén, de hosszútávon csúnya dolgot művelhet a hajaddal és a fejbőröddel.
Próbáld meg azt, hogy hajmosás után 2 napig nem tezsel rá semmit. próbáld ezen napokon csak a fésűvel formázni. A harmadik naptól viszont annyi lakkot vagy zselét teszel rá, amennyit szeretnél. Ha hajmosás után hajhabot hasnálsz és úgy formázod hajszárítóval, az is tökéletes, és biztos, hogy 2 napig nem kell hozzányúlnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!