Szőrtelenítő krémekről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
férfiaknaknak való krém miben különbözik a nőitől?2010. márc. 22. 23:09
1/4 anonim válasza:
Én még nem láttam külön férfi szőrtelenítő krémet,de nem biztos,hogy a krém a legjobb megoldás.(F)
2/4 anonim válasza:
Szerintem max az illata férfiasabb. Bár én régebben használtam csak, akkor büdös volt. Nem éri meg használni, drága, várni kell vele, és ugyanolyan hamar kinő, mintha borotválnád.
3/4 anonim válasza:
Nekem volt régen,de szerintem nagyon rossz.Egyrészt szörnyű szaga van,másrészt ha nem mosod le időben tiszta piros lesz tőle a bőröd,és a legjobb,hogy még fáj is.Olyan 3napig maradt tőle sima a lábam,de nagyon nem szerettem vele maszatolni.
4/4 anonim válasza:
Büdös, nehezen használható. Csak 2 napig maradt sima a lábam, akkor hagytam abba, mikor lett egy seb a lábamon miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!