Garnier Fructis gyümölcsolajos hajpakolás tényleg olyan jó, mint mondják?
vagy ha ez egy újabb hülyeség, irjatok le lécci, melyek azok a balzsamok/ pakolások, amik nektek beváltak :)
irtó száraz hajam van :S
Én csak balzsamban használok Fructist, és szeretem nagyon! Pláne van az az új, a hármas táplálás olajokkal, az tök jó.
(Na, és persze az én hajamnak nem sok minden van, ami jó lenne.) :)
De ami mindennél többet ér:
Vettem Vitanol hajolajat, és hajmosás után a vizes hajamra teszek belőle. 5-6 cseppet (persze függ a haj hosszától is, meg a vastagságától, nekem nagyon vastag és combig érő van, de elég rá ennyi) szétdörzsölök a tenyeremen, és azzal végigsimítom a hajam, és jó fényes meg puha, selymes lesz tőle. Nem drága a cucc, én a dm-ben vettem, 450 ft körül van, de szerintem egy évig elég lesz.
20l
Száraz hajra:
Hajmosás előtt melegíts meg kb 0,5 dl olívaolajat, kend a hajadra, cavard be törölközőbe 20 percig (hogy melegen tartsa).
Utána mosd meg a hajad, használj balzsamot száraz hajra, végül szárítás után (ha nagyon száraz az alja) kend be szilikonos hajvégápolóval vagy olívaolajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!