Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Katasztrófa a hajam, mit tegyek?

Katasztrófa a hajam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szőke, vékony szálú hajam van, sose volt se festve, se vasalva.

Használok hajpakolást, kifésülő sprayt, krémet, hajvégápolót, mégis olyan az egész, mint a vatta.

Száraz egészen a hajtövekig, így mosni is csak heti kétszer szoktam, a szárítót is kerülöm.

Valami megoldás?

2015. dec. 7. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:

lehet nem olyan jó termékeket használsz

talán van ami használna

2015. dec. 7. 20:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Én már mindent próbáltam a Balea-tól a Tigi-ig :(
2015. dec. 7. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Talán ez a sok termék tehet róla. Próbálj kicsit kevesebb mű szart rákenni. Hidd el nem hiszem hogy segítenének rajta. Ha száraz, akkor olivaolajjal próbálkoznék, amit hajmosás előtt kensz fel rá, aztán kimosod. Én például normális sampont se használok már egy ideje, hanem biosampont (szódabikarbóna+almaecet) a hajamra használtam töredezés elleni balzsamot,mert növeszteni szeretném, hát kábé totál tönkrement tőle. Mostmár kezd kicsit helyreállni, de még mindig nem igazi. Tojásos pakolás/olivaolaj. :) Én ezt ajánlom a hajadra.
2015. dec. 7. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát az fura,hogy ezektől is csúnya a hajd.

Iszol elég vizet?

Eszel elég zöldséget,gyümölcsöt?

2015. dec. 8. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!