Barna foltok a szolárium miatt?
Sziasztok!!
Nekem is ez a bajom most, pár hónapja kezdtem el szoliba járni és egy héten kb 2xer járok volt h két hetet kihagytam és ugyanúgy mint azelött 12 percre mentem de most nem a szokásos krémet használtam hanem valamilyen zselét.Szoli után mindenhol szépen lebarnultam csak a két lábamon lettem foltos olyan mintha nem fogott volna meg rendesen ilyen barna foltok lettek rajta.Azután 1 héttel később megint elmentem 12percre de most krémet használtam és a foltok nem tűntek elMár 3 hete foltos a lábam. Sok helyen azt olvastam hogy ilyenkor abba kell hagyni a szoláriumozást mert a foltok tovább terjedhetnek és örökre megmaradnak. Nem szeretnék lemondani a szoliról de nem is szeretném ha meg maradnának a foltok. Szóval ahogy olvastam neketek is volt ilyen... Ettől még mehetek szoliba? Hogyan tűnnek el a foltok??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!