Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valami házi "praktika" pattaná...

Valami házi "praktika" pattanás eltüntetésére?

Figyelt kérdés
2015. dec. 2. 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Arc tonik, fogkrém.
2015. dec. 2. 20:37
 2/11 A kérdező kommentje:

Fogkrémet csak simán rákenem?

És mennyit?

Köszönöm!

2015. dec. 2. 20:44
 3/11 anonim ***** válasza:

Igen, rá kell kenni, úgy hogy ellepje és leszàrítja.

Ez nagyon sok mindenkinek bevált, nekem is, remélem neked is!

2015. dec. 2. 20:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Fogkrém csak a bőrödet szárítja, magával a pattanással nem csinál semmit, hisz nincs benne gyulladáscsökkentő.
2015. dec. 2. 23:23
 5/11 akarkizoltan56 ***** válasza:

méz,ecet.

a fogkrém btaság azt felejtsd el.

2015. dec. 4. 06:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Kipróbáltad valamelyiket?
2015. dec. 4. 13:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Már kinőttem a "pattanásos korból" (68...), de a napokban felkeltette a figyelmem egy cikk az Új Dunántúli Napló-ban. Paradicsom szeleteket javasolnak a pattanásos felületekre felhelyezni néhány percig, majd lemosni a felületet. (Több napig alkalmazni, naponta akár 2x-3x is. Ártani nem áthat!)

Meg is magyarázták ennek az okát, a paradicsom valamelyik hatóanyagával indokolva. Úgy emlékszem, egy fél évszázada mintha már hallottam volna erről a megoldásról, a népi megfigyelések (praktikák?) évszázadokon át jól működtek! Nem alkalmaztak vegyi anyagokat (nem is igen voltak egykor...), melyek lappangó, rejtett tulajdonságai később visszafordíthatatlan problémákat okozhatnak.

2015. dec. 8. 09:07
 8/11 anonim válasza:

Serdülő korban természetes. Később több oka lehet: túlzott faggyútermelés,fűszeres ételek,arcápoló krémek,begyulladt

szőrtüsző.Meleg vizes arcfürdő után tűzön fertőtlenített és megtisztított varrótűvel kozmetikai nagyítós tükörben felnyitom a pattanást,kinyomkodom,majd Nivea arc szesszel bekenem.

2015. dec. 8. 09:51
 9/11 anonim válasza:
Photoshop?
2015. dec. 9. 22:02
 10/11 Imre777 válasza:
Állítólag élesztő fogyasztás is hatásos, de én nem tudom.
2015. dec. 10. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!