Elektromos hajegyenesítő fésű vagy hajvasaló?
Mivel mostanában egyre többet látom az elektromos hajegyenesítő fésűt így felkeltette az érdeklődésem, de a hajvasalót is szeretem és nemtudom, hogy melyik a hatékonyabb, melyiknek szebb az egyenesítése, és melyik roncsolja kevésbé a hajat. Szóval Az lenne a kérdésem, hogy melyik a hatékonyabb és tartósabb hajegyenesítés terén, a hajvasaló vagy az elektromos hajegyenesítő fésű? Illetve melyik roncsolja kevésbé a hajat? És melyiknek van hajvasalás után szebb "eredménye" ? Esetleg véleményeket/tapasztalatokat is szívesen várok a fésűről! És milyen márkájú terméket ajánlanátok a hajegyenesítő fésűből? :)
Köszönöm előre is!
A fésű jobb! Nem töri a hajat annyira, mint a hajvasaló!! Még a hajam is puha lesz a kifésülés után. Én nem bántam meg, hogy megvettem, mert gyorsabban is kifésülöm a hajam (hátközépig ér). Kb. 10 percig tart, hajvasalóval ez kb 30-35 percet vett igénybe. Itt egy vélemény a videóban is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!