Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » S. O. S! Mit csináljak?...

S. O. S! Mit csináljak? Voltam kozmetikusnál, teljesen elvagyok keseredve. Borzalmasan nézek ki! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy elmentem arctisztításra. Mindig is problémásabb volt a bőröm, 12-4 évesen nagyon pattanásos is voltam. A pattanások már megszűntek, elvétve van 1-2, de azok sem szoktak vészesek lenni. Viszont eléggé mitesszeres szoktam lenni. Fehér bőrű vagyok, tehát még jobban látszik is.

A kozmetikus szétnyomkodta a fejemet, mondván azokat a mitesszereket is kinyomja, amit én nem is látok.. ez mind szép és jó, de MÁSFÉL! hete voltam, és napról napra rondább az arcom, nagy vörös gyulladt pattanások(?) jönnek ki az arcomon.

Mi a fenét csináljak? Szoktam használni korrektort és alapozót is, mivel heges maradt az arcom a régi pattanások után, de semmit nem takar az alapozó, szó szerint rikít.. a Magnum fagyi elbújhat mellettem....

Visszamentem a kozmetikushoz, hogy adjon valami tanácsot..... és közölte, hogy hát így jártam, ez már nem az ő dolga.

Hozzáteszem 6 éve járok hozzá szemöldökszedésre, festésre.

Alapozó nélkül : [link]

Alapozóval : [link]

Hozzáteszem, holnap elég fontos megjelenésem lenne, hát gyönyörűen fogok mutatni...

Valami csodaszert, csodaalapozót tud valaki ajánlani ne kíméljen!

2015. nov. 30. 14:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Azt irja mar nem gyartjak. Megfogom nezni
2015. nov. 30. 17:09
 12/19 anonim ***** válasza:
Pattanásokra korrektort kenj, legjobb a Catrice Camouflage szerintem, ehhez én Holika Clearing Petit BB-t használok. Iszonyat jó a fedése csak beszerezni nem könnyű. Az én bőröm 5x olyan durva mint a tiéd. Örülnék én olyan bőrnek ami neked van.... Mindenesetre a korrektor elfedi a nagy virító patikat, az alapozó meg a többi rondaságot. De a Bourjoisnak is vannak jó alapozói.
2015. nov. 30. 18:31
 13/19 anonim ***** válasza:
Az én fejem is ilyen ha én esek neki szétnyomkodni. Neogranormon pirosat szoktam rákenni, a pirosságot is eltünteti meg kicsit szárítja is. Ha meg nem vagyok lusta akkor naponta arcmosás clean & clear advantage-el, akkor nincs semmi gáz. Az is gyorsan leszárítja, napi szinten hasznlva meg szép a bőröm
2015. nov. 30. 20:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Bocsi de ez semmi extra, emiatt ilyen hisztit lecsapni... Ezt egy jó alapozó elfedi. Nekem durvább ragyáim voltak hidd el nem ilyen kis piros pöttyök, lealapoztam és probléma megoldva.
2015. dec. 1. 12:17
 15/19 anonim ***** válasza:
Bocs, előző, de ez baromira nem semmi extra :D Főleg ha előtte nem ilyen volt a bőre, azért haza tudja vágni az embert. Ha valakinek ilyen a bőre alapból az régen rossz, valami hormonrendellenesség áll a háttérben.
2015. dec. 1. 12:20
 16/19 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de ha szerinted ez normálisan néz ki, akkor a fejedben valami nem oké!

Egy sima arcból 1 hét alatt ilyen ocsmányság legyen, az durva. Jó, hogy felfújom a dolgot.

Az, hogy az alapozó elfedi.. jó.. de mennyi káros anyag van bennük, szeretem ha lélegzik is a bőröm. Nem 20kg vakolat miatt tűnik normálisnak.

Látom felzaklatott a kérdésem. Érdekes, mások megértették a problémámat, a fent leírt szöveg alapján.

2015. dec. 1. 13:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Akkor ti még nem látattok extra gyulladt pattanásos bőrt. Egyébként tudod léteznek jó minőségű alapozók is így a 21. század táján. ;)
2015. dec. 1. 17:03
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szabad ilyen kéréssel kozmetikushoz mennie senkinek. Szétnyomkodja az arcot,aztán meg csodálkozunk,hogy milyen gyulladt lett.

Nekem az államon mindig van valami pattanás,ami elég mélyen van,és gyulladt miteszerek is találhatók ott. Még nem jöttem rá,hogy kéne eltünteni, Évek óta már csak ott van. De nem merek pont ezért elmenni,mert mégrosszabb lesz az eredmény.

De amugy azzal te is ártottál az arcodnak,hogy rákented az alapozót. Most nem lett volna szabad. Ez az én véleményem. Az alapozóval még nagyobb kárt tettél. Vagy nem tűnt fel?

2015. dec. 1. 20:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom ti milyen alapozókat használtok, de nekem gyorsabban gyógyulnak a ragyáim ha lekenem vele. Nekem leszárítja pedig elég olcsó noname izé :D soliteint moisturizing make up. 1000ft alatt van. Az van még rajta hogy "kollagénes hidratáló folyékony púder" ha ez így mond valakinek valamit
2015. dec. 2. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!