Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a hennáról?

Mi a véleményetek a hennáról?

Figyelt kérdés
tényleg fényesebb, szebb tőle a haj? nem károsítja?
2010. márc. 21. 17:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Akkor sikerült venni valahol? :) Azért kérdezem, mert a rendelés nem jött meg nekem csak 1 hét után :D
2010. márc. 25. 16:02
 12/17 A kérdező kommentje:

aha, már kedden, de csak ma volt rá időm.

huuuuh, nagyon vagány és nőcis lett :D nagyon tetszik!

köszi a segítséget!

2010. márc. 25. 21:09
 13/17 anonim válasza:

szeretném kérdezni, hogy logonát, vagy henna color plust használtál?

logonátol kicsit tartok,barnát szeretnék nem vöröset, és ráadásul kezdek őszülni is:S és vegyileg már festve van a hajam:D

2010. márc. 28. 15:36
 14/17 A kérdező kommentje:

henné color-t vettem. nekem is, és a környezetemnek is tetszik. én sötét mahagónit vettem, vöröses-mahagónis-lilás-barnás lett:D szóval a fénytől függ, de nem olyan ordítóan nagy a különbség, mégis látszik.

szerintem nagyon nem tudsz mellélőni, mert ha mégse jön be az a szín, amit választottál, akkor is lekopik 4-5 hajmosás után, állítólag. szóval szerintem nyugodtan próbáld ki!

2010. márc. 28. 20:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Küldenél egy képet, hogy milyen lett a színe? :) Ki akarom próbálni legközelebb valamelyik mahagónis árnyalatot és kiváncsi vagyok.
2010. ápr. 26. 13:34
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én natúr hennát használok, inkább azt vegyétek, mert 100× szebb a színe/fénye, mint akármelyik logonás meg henna coloros festéknek! :) Mióta használom, azóta havi 4-5cm-t nő a hajam.
2011. júl. 21. 19:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Hm nem tudom ti honnan vesztiek az infót vagy milyen hennát használtok, de az IGAZI henna sosem kopik ki csak lenő, és csak egyféle színben létezik (vörös), a többi attól függ, hogy mennyi ideig hagyod fent és milyen színű a te hajad... Amiről mást mondanak az már nem igazi henna szerintem.
2011. okt. 22. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!