Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajoook. DM-ben még kapható...

~OnLány~ kérdése:

Csajoook. DM-ben még kapható a Das Gesunde Plus Haar vital hajvitamin?

Figyelt kérdés
:)

2015. nov. 28. 20:12
 1/10 anonim ***** válasza:
én szoktam látni
2015. nov. 28. 20:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Kapható csak gyorsan fogy..
2015. nov. 29. 13:21
 3/10 A kérdező kommentje:
Persze,azt gondolom is,szerintem sokak használják.
2015. nov. 29. 17:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen, kapható, 750 Ft. Egy darabig azért nem volt kapható, mert kicsit változtattak az összetételén, de most már van.
2015. nov. 29. 19:44
 5/10 A kérdező kommentje:
Értem,szuper. Amúgy használod/használtad?
2015. nov. 29. 20:14
 6/10 anonim ***** válasza:
67%
Én használtam egy ideig, de semmit nem ért. Mondjuk ez azoknak jó csak akiknek vitaminhiánya van.
2015. nov. 30. 23:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

nem, ez nem csak azoknak jó...

olyan nincs, hogy nem ér semmit, csak nem látod.

3-6 hónap múlva jelentkezik a hatása, csak sokan már pár nap után csodát várnak, pl. hogy ne hulljon a hajuk, vagy nőjön meg a hajuk. mégis mit várnak, nem tudom, a haj kb 1 centit nő havonta, azt maximum tüsi hajon lehet észrevenni.

ja meg a hajvég-töredezés - hát ami már töredezett, azt az isten se hozza helyre, le kell vágatni, csak sokan nem akarják, mert akkor rövidebb lesz a hajuk.

a teljes köröm 3-6 hónap alatt nő ki teljesen, szóval ha most gyenge és törékeny a körmöd, és elkezded szedni a vitamint, fél év múlva látod csak a hatását!

ez akkor látszik igazán, mikor valami sérülés van a körmödön, és alig várod, hogy lenőjön végre, de az bizony több hónap!

az összetétel változtatásról én nem hallottam, te hol hallottad, és pontosan mi változott?

2016. jan. 24. 17:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Azért 3 hónap túlzás, hogy hat. Nekem 1-2 hét alatt megerősödik ezektől a vitaminoktól a körmöm. Most rossmannos kovafölt+biotint szedek jó ideje és soha nem volt még olyan hosszú magától a körmöm mint most. lereszeltem kockaformára és sima világos rózsaszínnel van kifestve és olyan mintha műkörmöm lenne.

Szóval elsőként ott lehet észrevenni változást rövid időn belül. A hajon nem tudom, mert nekem általában gyorsan nő 1,5-2 centi egy hónapban.

2016. jan. 24. 19:19
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget.

Majd hamarosan lesz utam Magyaro.-ra szóval benézek egy drogériába,szeretném kipróbálni.

A körmeimmel nincs gond,mindig is hosszúak voltak és gyorsan nőttek.

Inkább a hajam aggaszt.Kicsit hullik és hamar letörik a vége,remélhetőleg a vitaminoktól jobb lesz.

2016. febr. 5. 11:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

1-2 hét alatt nem erősödik meg a körmöd, ebben biztos lehetsz.

kicsi lány, csak gondolkodni kell.

1-2 hét alatt az a körömdarabka kerül az ujjad végére, ami előtte csak 2 milliméterrel volt lejjebb.

a köröm nem élő, hanem egy elhalt szarulemez, ergo csak az a része tud erősebb lenni, ami még most fog kinőni!

egy elhalt dolgot nem tudsz megváltoztatni, hiába szeded rá a vitamint.

ha most elkezded szedni, akkor az a rész lesz erősebb, ami még most fog kinőni, viszont hogy ezt érzékelhesd, el kell telnie 3-6 hónapnak, hogy ez a rész elérhessen a körömágyadtól az ujjad végéig!

nem tudom, hány éves vagy, de az emberi test működésével nem vagy tisztában. kérdezd meg a biológia tanárodat.

amit te érzel, az csak egy érzéki csalódás. az agyad tudja, hogy vitamint szedsz, és úgy érzed, mintha... pedig nem. azért a tudósokat ne hazudtold meg...

2016. febr. 5. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!