Csajoook. DM-ben még kapható a Das Gesunde Plus Haar vital hajvitamin?
nem, ez nem csak azoknak jó...
olyan nincs, hogy nem ér semmit, csak nem látod.
3-6 hónap múlva jelentkezik a hatása, csak sokan már pár nap után csodát várnak, pl. hogy ne hulljon a hajuk, vagy nőjön meg a hajuk. mégis mit várnak, nem tudom, a haj kb 1 centit nő havonta, azt maximum tüsi hajon lehet észrevenni.
ja meg a hajvég-töredezés - hát ami már töredezett, azt az isten se hozza helyre, le kell vágatni, csak sokan nem akarják, mert akkor rövidebb lesz a hajuk.
a teljes köröm 3-6 hónap alatt nő ki teljesen, szóval ha most gyenge és törékeny a körmöd, és elkezded szedni a vitamint, fél év múlva látod csak a hatását!
ez akkor látszik igazán, mikor valami sérülés van a körmödön, és alig várod, hogy lenőjön végre, de az bizony több hónap!
az összetétel változtatásról én nem hallottam, te hol hallottad, és pontosan mi változott?
Azért 3 hónap túlzás, hogy hat. Nekem 1-2 hét alatt megerősödik ezektől a vitaminoktól a körmöm. Most rossmannos kovafölt+biotint szedek jó ideje és soha nem volt még olyan hosszú magától a körmöm mint most. lereszeltem kockaformára és sima világos rózsaszínnel van kifestve és olyan mintha műkörmöm lenne.
Szóval elsőként ott lehet észrevenni változást rövid időn belül. A hajon nem tudom, mert nekem általában gyorsan nő 1,5-2 centi egy hónapban.
Köszi a segítséget.
Majd hamarosan lesz utam Magyaro.-ra szóval benézek egy drogériába,szeretném kipróbálni.
A körmeimmel nincs gond,mindig is hosszúak voltak és gyorsan nőttek.
Inkább a hajam aggaszt.Kicsit hullik és hamar letörik a vége,remélhetőleg a vitaminoktól jobb lesz.
1-2 hét alatt nem erősödik meg a körmöd, ebben biztos lehetsz.
kicsi lány, csak gondolkodni kell.
1-2 hét alatt az a körömdarabka kerül az ujjad végére, ami előtte csak 2 milliméterrel volt lejjebb.
a köröm nem élő, hanem egy elhalt szarulemez, ergo csak az a része tud erősebb lenni, ami még most fog kinőni!
egy elhalt dolgot nem tudsz megváltoztatni, hiába szeded rá a vitamint.
ha most elkezded szedni, akkor az a rész lesz erősebb, ami még most fog kinőni, viszont hogy ezt érzékelhesd, el kell telnie 3-6 hónapnak, hogy ez a rész elérhessen a körömágyadtól az ujjad végéig!
nem tudom, hány éves vagy, de az emberi test működésével nem vagy tisztában. kérdezd meg a biológia tanárodat.
amit te érzel, az csak egy érzéki csalódás. az agyad tudja, hogy vitamint szedsz, és úgy érzed, mintha... pedig nem. azért a tudósokat ne hazudtold meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!