Honnan tudjam, hogy tényleg eredeti 100%-os bio argánolajat adnak-e el?
Állítólag az eredeti az sárga színű, kissé sűrű és borzasztó "illata" van. Honnan tudjam előre, hogy amit megrendeltem, az valóban ilyen lesz-e. Melyik a jó márka?
Több olyan véleményt is olvastam, hogy a képen még sárgának tűnik, aztán kiderül, hogy hígított.
Amelyiknek pedig nincs rossz illata, az nem is eredeti?
Azt akartam írni, hogy sárga és büdös, de tulajdonképpen ezt már meg is válaszoltad magadnak. Én Solio-t vettem, elégedett vagyok vele, Herbáriából van. Az Aromaxosról is sok a jó vélemény, de mennyiségéhez képest elég drága. Hogy lásd, az adott üzletben az Aromax 20ml volt 2000, a Solio 100ml volt 3000.
Krémmánián olvasgass szerintem utána a különböző argánolajoknak, én is ott helyben az üzletben előkaptam a telómat, hogy az "olcsóbbról" (ml árra nézve) is ugyanolyan jókat írnak-e, és igen. Csak ezután mertem bevállalni a vásárt, mert ugye csak nem bontathattam fel az egyébként sötétzöld üveget, hogy kecskeól szagú, húgysárga-e a cucc :D Az egyébként nem volna gond, ha nem büdös, de minőség szempontjából viszont sokat elmond.. Esetleg azt, hogy hígított vagy finomított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!