Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hamvasító samponról hallottato...

Hamvasító samponról hallottatok már, használtátok is esetleg?

Figyelt kérdés
Nemrég ombre-re festettem a hajamat, de igencsak sárgás szőke lett belőle... Világosítani akarom kicsit, de nem akarok mégegyszer festékkel átmenni rajta. Láttam, van ez a hamvasító sampon, ilyen sötét lila színe van és állítólag eltünteti a sárgaságot és szürkíti, vagy fehérítni a színt... valaki aki használta? Holnap szerzem be, és tudom, hogy mindenképp használni fogom, nincs más választásom, de jó lenne ha mondanátok legalább valamit róla. Pl. hogyan lehet ombres hajra felkenni? Mi van ha a természetes színű hajamra is jut, az is elszíneződik?

2015. nov. 27. 22:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Megelőzésre jó esetleg, ha már sárga, akkor nem fog segíteni.
2015. nov. 27. 23:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezek a samponok kifejezetten sárga hajra lettek készítve. Egy török barátnőm ajánlotta... nekik ugye nagyon sötét hajuk van, és folyton szőkiteni akarják, de mindig sárga lesz nekik... tőle hallottam előszőr... neten is utána néztem, és állítólag még a jól sikerült szőkéknek is ezt ajánlják, ha esetleg besárgulna a hajuk... viszont képeket nem nagyon találtam... meg véleményeket sem. Bnőm Németországból hozza nekem, mert itt, Törökországban nem is gyártják azt a fajtát,amit én kinéztem, csak L'oreal van itt, de az meg nagyon drága basszus... Swiss o par Silver Shampoo am. a neve,annak amit én kinéztem...
2015. nov. 27. 23:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Tudom miről beszélsz, itthon a Shauma olcsóbb verzióját lehet kapni. Kék, ami a sárga komplementerszíne, ezért le kellene fognia a csibesárga árnyalatot. Ha jó lett a festés, akkor ha mosod vele a hajad, megelőzni tud, illetve egy kicsit talán befogja a kék-lila és látszik a hajadon, de ha eleve festés után cssúnya sárga lett vagy utána besárgul, azzal már nem tesz csodát. De a kezedet és a körmöd úgy befogja, hogy a kesztyű viselése ajánlott.
2015. nov. 27. 23:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Az én hajam szép szőke lett, de eredetileg sokkal világosabbat akartam... Még youtubon sem találok rendes videót... csak megemlítik...de én látni szeretnék előtte utána eredményt, meg hogy hogyan kell felvinni... rendesen csak hajat mosok vele, és kész? Vagy mit, a festéket kell felvinni, sztán lemosni?
2015. nov. 27. 23:31
 5/8 anonim ***** válasza:

En hasznaltam ilyet eleg sokaig, mert platina volt a hajam. Nekem mukodott, igaz, hogy nem a mar sargasat akartam hamvasitani, hanem a hamvassagot megtartani.

Egy probat meger. En ket fajtat hasznaltam es mindketto mukodott (korabban sargult, a sapon hasznalata utan mar nem).

Ezek votak:

[link]

[link]

De a schaumarol is hallottam jokat.

Ezeket nem pont ugy kell hasznalni, mint egy rendes sampont, nem kell beloluk sok es rajta kell hagyni a hajadon par percig.

Ket dolgot vettem eszre: en heti 2 alkalommal mosom a hajam, de nem kellett mindig hasznalnom, mert akkor kekes arnyalatot adott a hajnak.

Ha hasznaltam, akkor meg jobban kellett figyelnem az apolasra, mert az amigy is szokitett es szaraz hajamat ez meg jobban kiszaritotta.

2015. nov. 28. 08:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Meg annyi, hogy ez vilagositani nem fog, csak hamvasitani es ugy kell felvinni, mint a sampont, de kevesebb is eleg belole.
2015. nov. 28. 08:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Világosítani nem világosít, ez csak egy lila színezékkel turbózott sampon. Főleg enyhe sárgás hajból csinál szép szőkét. Kivéve ha rosszul használja az ember, (mert sok ilyet látok) akkor simán lilás, rózsaszínes, foltos haja lesz csak tőle. Fodrászkellékesekben szokott lenni lila hajszínező, folyadék is, azok jobbak mint a sampon. Tartósabb is azokkal az eredmény. Ha a sampon nem válna be... nekem sose vált be, mert akárhogy mostam vele a hajam foltos lett, fele sárga, fele szürkés/szőkés lett. Folyadékkal nincs ilyen gondom. Plusz az nem szárítja a hajat sem, mint a sampon.
2015. nov. 28. 10:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát megjött a sampon, hajat mostam vele, a hozzá tartozó balzsamot használtam, de nem használt SEMMIT. Platinaszőke festéket vettem, egy tincsen próbáltam, rajthagytam vagy 1 órát, nem hatott. Még csak nem is hamvasodott a színe a hajamnak... :/
2015. nov. 29. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!