Mit csináljak a hajammal, ha száraz, ugyanakkor zsirosodik, hullik?
Figyelt kérdés
Hozzáteszem 19hetes terhes vagyok,kb 6hetente melirozva van.Minden hajmosásnál (heti 3-4alk.)használnom kell hajpakolást,különben egy szénakazal lesz a hajambol!Segitsetek!2007. nov. 8. 18:55
1/3 anonim válasza:
szia
én 27 hetes terhes vagyok és az én hajam is zsírosodik, én nem festetem de száraz a vége. én a balzsamot csak a végére teszem, és méz balzsamot használok.
próbáld ki
2/3 anonim válasza:
terhesen nem javasoljak a festest meg a melirt mert a kemiai anyagok a szervezettedbe jutnak,legalabbis itt bolognaban az osszes fodrasz erre hivatkozik es nekem senki nem vallalta.kerdezd meg a fodraszod hogy melyik a legjobb sampon vegyes hajra.en sajnos nem tudom otthon milyenek vannak,itt egy aloe verast es gyogynoveny alaput hasznaltam,es vannak gyogyszertarban kaphato cseppek meg olajok amiket vettem.szerintem otthon is van ilyen.
3/3 anonim válasza:
Most akkor száraz vagy zsírosodik? Ha mindez együtt valahogy mégis akkor csak egy valamit tehetsz ... köszönj el szépen a hajadtól! Akkor minden megoldódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!