Milyen hajszínezőt ajánlotok?
Szőkésbarna hajszínem van ombrézva, viszont be szeretném festeni világos/középbarnára, de először csak meg szeretném nézni, hogy hogyan állna, ezért szeretnék csak színezőt először. Ti milyet próbáltatok már? Tapasztalat? Milyen hamar kopik ki?
És esetleg az ombre miatt nem lehet hogy nekem foltosan kopna ki?
Szia! :)
Én is pont most vagyok abban az időszakban, hogy ki akarok próbálni egy új hajszínt, viszont festeni nem szeretném, ezért hajszínezővel próbálkoznék.
Hát figyelj... az a helyzet, hogy én egy viszonylag tartós hajszínezőt próbáltam ki, a Palette Color Shampoo-t középbarna 221-es árnyalatban :) Nagyon szép színe lett, a szőkésbarna hajamat először világosbarnásra színezte be, majd miután még ezt a világosbarnát is beszíneztem mégegyszer, akkor már sötétbarna lett :/ De mondjuk nekem ez is tetszik, de a lényeg, hogy sajnos igazi középbarna ettől a színezőtől nem lesz, ha keveset használsz akkor világosbarna, ha az egész dobozt használod, akkor sajnos jópár árnyalattal sötétebb lesz :/ És 24 hajmosásig tart, bár vannak negatív vélemények is, miszerint sosem jön ki a hajból teljesen :/
Ha ezt nem szeretnéd, akkor ajánlom a Joanna Multi Effect kimosható hajszínezőt :) Ez is szépen befogja a hajat, viszont nagyon hamar, talán már az első hajmosás után ki is jön a hajadból :)
Arra, hogy az ombre miatt foltosan kopna-e ki, arra nem tudom a választ :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!