Mi a véleményetek az ilyen, és ehhez hasonló grunge hajstílusokról?
Figyelt kérdés
KÉPEK : [link]
[link] (itt nem a hajszín a lényeg)
Utcára, plázába, iskolába szerintetek "megfelel"? A válaszok végén nemet és kort írjatok.
2015. nov. 26. 21:13
1/9 anonim válasza:
Nekem az első kettő még tetszne is, de a többi valahogy nem jön be.
16/l
2/9 opened paradise válasza:
Ez mitől grunge?
Valahogy nem jönnek be...
Szerintem meg lehetne jóra is csinálni,de ezek inkább olyan összecsapottnak tűnnek.
5/9 anonim válasza:
Olyan tucat, hogy sír a monitorom.
6/9 opened paradise válasza:
Most néztem a star wars és tudtam,hogy valahonnan ismerős,ez abban volt divat! :D
8/9 anonim válasza:
Őszintén szólva nekem egyáltalán nem tetszenek,eléggé tömeghaj,ráadásul néha olyan bénán csinálják meg,mintha miniegér elszabadult volna a Disney-től.. :D De persze ha neked tetszik,hordd nyugodtan,mert nem fognak miatta hülyének nézni, ma 10 lányból 7 ilyet hordd. :D
14/l
9/9 luna0026 válasza:
Egyetértek az előttem lévő kommentelővel. Ha nem lenne minden 3.lánynak ilyen haja és persze hozzá passzoló adidas superstarja, akkor még rá is lehetne mondani hogy különleges, de mostanra már szerintem túl tucat. Persze akinek nem inge...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!