Hogy legyen ilyen "természetes" szép a hajam?
Nekem valami ilyesmi a szerkezete a hajamnak, sőt még ennél is rosszabb, fufruval, szőkében. [link]
Ami nekem tetszik és ilyesmit szeretnék, csak nem tudom hogy kéne ezt elérnem : [link]
Az én hajamnak az a baja hogy mosás után kb egy napra rá olyan lesz mint aki egy hete nem mosott hajat. Szóval össze vissza ál sötétebb lesz
Ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném :)
Ha ilyen a hajad, akkor száraz és roncsolódott valószínűleg, először is vágatni kéne belőle.
Samponból csak szilikonmenteset használj és csak a hajtövekre kerüljön, hajhosszra csak balzsamot tegyél vagy hajpakolást. Balea sampont és Kallos Latte pakolást ajánlom.
Semmiképp ne vasald a hajad, mert attól is pont szénakazallá válik és tönkremegy teljesen.
Ha nagyon száraz a hajad vegyél argán olajat, minden nap használd, kb 2 csepp elég belőle. A fodrászok is azt szoktak tenni a hajra, attól lesz puha és egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!