Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok ilyen krémet mondani?

Tudtok ilyen krémet mondani?

Figyelt kérdés
Kerestem, de sehol nem találtam.. olyan krémet tudnátok mondani, ami tényleg egy elég erős, fehérítő vagy hámlasztó krém bőrre, van ilyen?
2015. nov. 24. 11:59
 1/2 Nagyné Krisztián válasza:

Amit en használok az a Matis termékcsalád bol a " zöld család " ott megtalálod Matis szérum , enyhén hamlaszto hatású :) de olyat amit te keresel , van " drasztikus " hamlasztas de csak kozmetikus csinálja ! Sztem az arccal ne játsz ha nem értesz hozza . Nálunk van arccsiszolas , hamlasztas is , bar vidéken lakom

, Pesten biztos drágább de kb a kozmetikusom 2-3000 e ért csinálja /alkalom

, max 10 alkalom tavasszal es ősszel ( főleg ősz mikor nincs nap ) en 6 nal többet nem csináltatok nagyon szep lesz tőle a bor . A Matis krém is drága , nézd meg talán Matis .hu n , de sokáig eleg meg en nem használom minden nap. Meg láttam h tv Ben reklámozzák ezt a csiganyál krémet most 6 e ért , arról is Vmi ilyet mondanak . Hat nem tudom :)

2015. nov. 24. 13:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2015. nov. 24. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!