Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Allergiás lehetek rá, vagy...

Allergiás lehetek rá, vagy csak a vizes haj+törölköző+almaecet irritálta így együtt a bőröm?

Figyelt kérdés
A hajam elég gyorsan zsírosodik és ha megmosom (heti 1x próbálom tartani, minden vasárnap) akkor is szerdára már ronda, pénteken meg már undorító szóval általában egész hétvégén felvogva hordom. Megelégeltem, ezért úgy döntöttem kipróbálom a bio sampont (szódabikarbónás víz és almaecetes víz majd öblítés). Most próbáltam ki először, és még nem száradt meg, szal még nem tudom bevált-e de a nyakam tele lett vörös foltokkal, amik viszketnek és ha elkezdem vakarni (igen elkövettem a hibát) akkor meg nagyon fájnak. Allergiás reakció lehet ez az almaecet vagy a szódabikarbóna ellen, vagy csak irritálja a nyakam a sok kis vizes hajszál ahogy odatapad, a törölköző és az almaecet? Mit csináljak ez ellen legközelebb?
2015. nov. 21. 08:10
 1/3 anonim ***** válasza:
a savak már csak ilyenek, marnak
2015. nov. 21. 08:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Szódabikarbóna és ecet a hajadra? :-S Keverd össze óvatosan a kettőt, nézd meg mi történik, és többet biztos nem csinálsz ilyet....

Saját tapasztalataim szerint ezek a házikencék semmit nem érnek, semmivel nem jobbak (sőt), mint a boltban vásárolható kozmetikumok. Utóbbit kutatók kísérletezték ki, drága, minőségi összetevőkből áll, egy sor követelménynek meg kell feleniük, és a közhiedelemmel ellentétben nem mérgek.

Figyu. Én életemben egyszer készítettem otthon pakolást az arcomra, keményítőből és tejfölből, mert száz helyen olvastam, hogy milyen szuper házi kollagénes csodaszer, de három napig rákvörös volt tőle a fejem,pedig semmilyen kozmetikumra nem vagyok allergiás, szóval soha többet...Nem kell mindent elhinni amit önjelölt a netes "szakértők" mondanak.

2015. nov. 21. 10:57
 3/3 A kérdező kommentje:

oké,oké. köszi a válaszokat..:)

egyébként első válaszoló: ja, igazad lenne, pech, hogy a szódabikarbóna is és az almaecet is lúgos. nem savas oldat..

2015. dec. 28. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!