Körömvirágkrém segít valamit a (gyulladt) pattanások ellen?
Figyelt kérdés
Még mielőtt valaki azzal jönne, hogy nem, sőt árt, mert zsíros, direkt vízalapút vettem, amit elvileg lehet arcra is használni.
Nekem főleg gyulladt pattanásaim vannak. És ezeknél sajnos általában kikell várni azt a 3-4 napot, míg megérnek.
A körömvirág elvileg gyulladáscsökkentő. Segíthet, ha rájuk kenem?
A
2010. márc. 20. 18:18
1/6 anonim válasza:
Nekem az egyik krémekkel kapcsolatos tételemben úgy van,h
Hámképző: körömvirág
Nyugtató: levendula
Gyulladáscsökkentő: kamilla
de sztem a körömvirág is jó lehet rá
2/6 anonim válasza:
Vegyél alsolt, abban levendula is van. Gyógyszertárban kapható. Nekem még a hatalmas gennyes pattanásokat is lehúzta egy éjszaka alatt.
3/6 anonim válasza:
Nekem a körömvirágkrém mindig bevált, egy fél nap alatt el is tüntek a nagyobb gyulladt pattanások. Én a körömvirágkrémet csak ajánlani tudom, mert nekem jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban.
4/6 anonim válasza:
nekem is a körömvirág az ami bevált. szerintem kend be vele :)
6/6 anonim válasza:
ezt olvasva most próbálom ki én is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!