Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon erős hajvasalót keresek...

Nagyon erős hajvasalót keresek! Ki tud ajánlani? Nekem nagyon vastag és erős szálú hajam van, nem fogja be egyik sem. Göndörítőt már találtam.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon erős és nagyon simára vasaló hajvasalót keresek! Nekem nagyon vastag hajam van és erős szálú,ami van anyukámnak♥ az nem fogja be,ki tud jókat ajánlani? (Göndörítőt már találtam rá!)

2015. nov. 18. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A Remington márkánál keresgélj. Pontos modellt nem tudok mondani, nem adtál meg árkategóriát
2015. nov. 18. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy minél magasabb hővel vasald... Persze ezzel tönkre is teszed a hajad, de az már a te dolgod.
2015. nov. 19. 13:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Persze nem minden nap vasalnám
2015. nov. 28. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!