Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kb. Milyen lesz a végeredmény?

Kb. Milyen lesz a végeredmény?

Figyelt kérdés

Ilyen a hajszínem:

Http://kepfeltoltes.hu/view/151117/2015-11-17_15.27.51_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ilyen a lenövés:

Http://kepfeltoltes.hu/view/151117/2015-11-17_15.27.33_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ilyen festéket vettem:

Http://kepfeltoltes.hu/view/151117/2015-11-17_15.28.06_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A nagy kontraszt miatt nem vagyok biztos benne hogy a töve is hasonló lesz és félek hogy valami ocsmány tarka színű leszek.

Kb. milyen lesz az eredmény szerintetek?

2015. nov. 17. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:

A szőke részeket nem fogja be rendesen az biztos, mert azt először vissza is kéne pigmentálni festés előtt. Ezen nem marad meg a festék.

Na meg más árnyalatú festék és más erősségű oxi is kell a szőke részre mint a hajtövekre. Inkább fodrászhoz kéne menned. Otthon hozzáértés nélkül ebből semmi jó nem fog kisülni.

2015. nov. 17. 17:19
 2/3 anonim ***** válasza:
És most tudatosult bennem hogy ez a festék Londa, sötétszőke, ugye? Akkor ebben 9% oxi van ha minden igaz, amitől simán leéghet a hajad, ami alapból nem tűnik túl erősnek.
2015. nov. 17. 17:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Hű de jól eltaláltad! :)

Az nem jó, mert nekem a fodrász nagyon drága, de tovább nem birom ki szőkén... utálom ezt a színt... És akkor mit csináljak a hajfestékkel amit vettem?

2015. nov. 17. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!