Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanások utáni hegekre mi...

Pattanások utáni hegekre mi lehet a megoldás? 21F

Figyelt kérdés

Volt egy időszak, amikor nagyon megnyomkodtam az arcom, és a következménye az lett, hogy a homlokomon vannak foltok, hegek és kis gödröcskék is.

Sok pénzem nincs, kozmetikushoz menni nem tudok.

Szóval szerintetek a Neogranormon segíthet? vagy Körömvirágkenőcs? (az most mondjuk nincs itthon)

És ezek nem tömítik el a pórusokat?

2010. márc. 20. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Az un. krátereket nem lehet teljesen eltüntetni. Óvatos hámlasztással javulhat a helyzet. Egy kevés, jól eldolgozott korrektorral lehet takargatni valamennyire.
2010. márc. 20. 11:05
 2/5 anonim ***** válasza:

A rendszeres arcradírozás segít. A foltok el fognak múlni, de nem szabad, hogy nap érje őket, mert akkor lassabban múlnak. A gödröcskék nem nagyon múlnak el, van akinek egész életében megmaradnak, de vannak olyan hámlasztó kezelések, amikkel el lehet azt is tüntetni, csak az sokba kerül, majd ha lesz pénzed, akkor keress rá neten. A kozmetikus ezen nem tud segíteni, felesleges is lenne elmenni hozzá...

A neogranormon meg ilyesmik nem fognak segíteni, a neogranormon az hámosító, a körömvirágkrém pedig gyulladáscsökkentő, egyik se segít...

Én sima dm-es (balea) gyümölcssavas arcradírt használok, az olcsó is jó is, de a foltjaid csak hónapok alatt fognak elhalványulni, a hegek pedig évek alatt.

2010. márc. 20. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Valamelyik ugyanilyen kérdésnél írták a contractubex krémet, én nem próbáltam, mert előbb a pattanásokkal kell leszámolnom, de olvass utána, vagy kérdezz meg egy bőrgyógyászt (akár neten), hátha az jó a hegekre...
2010. márc. 20. 15:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a krém a gyógyszerész szerint műtét utáni hegekre való
2010. márc. 20. 18:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ha nagyon zavar, akkor valahogy spórold össze a pénzt, és keress fel egy jó kozmetikust (mert igenis tud segíteni!). Gyümölcssavas hámlasztással kúraszerűen, vagy mikro dermabrázióval (bőrcsiszolás) eltávolítja a felső hámféteget, így a heges részeket is, ezután "új bőr" képződik.

Krémekkel ezen nem tudsz segíteni. Esetleg javíthat a helyzeten a rendszeres bőrradírozás, és a pórusösszehúzó lehúzható maszkok.

Egyébként a kozmetikusra simán össze tudod gyűjteni a pénzt, mert a fentebb leírt kezeléseket egyébként is csak őszi időszakban lehet elvégezni (ez azért van, mert a kezelés után nem érheti napsugárzás a bőrt- különben pigmentfoltok alakulnak ki).

2010. márc. 21. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!