Hajleszívás után (szokitpor) egyből belehet festeni a kívánt színre?
Figyelt kérdés
Mennyi az esélye annak hogy nem fogja be rendesen pl. Egy sötétszoke hajfesték? Mert a hajam nem teljesen szivodott le egyéb okok miatt,és a tove szőke a hajhossza pedig vöröses(sötétbarna voltam,festett) köszi előre is2015. nov. 15. 19:12
1/5 anonim válasza:
Leszívás után mindig kell festeni, mivel az csak színtelenítés. De csak akkor van értelme a festésnek ha már egyszínű, normális az eredmény. Ha összevissza színe lett azon nem segít egy hajfesték sem, utána is olyan lesz. Menj JÓ fodrászhoz aki helyrehozza amit elrontottál. Nyilván fordítva kented fel a szőkítőt és nem is volt elég erős... nem is értem miért otthon próbálkozik aki nem ért hozzá ennyire sem.
2/5 A kérdező kommentje:
Talán mert nem mindenkinek van 20 ezre csak a hajára. És most irhatod hogy a minőség pénzbe kerül meg ilyenek,lehet igaz is,de egyrészt akinek nincs rá pénze az olcsóbban próbálja megoldani ezt másrészt bizalmam sincs a fodrászok felé már,max ha egy csaladtag lenne. Köszi.
2015. nov. 15. 22:24
3/5 anonim válasza:
Ja, inkabb elb.szod magadnak, mert "nem bizol a fodraszokban" :D (amugy nekem csaladtag fodrasz rontotta el eletemben legjobban a hajam :D )
4/5 A kérdező kommentje:
Jolvan akkor,sajnálom biztos nem lehetett kellemes:) De nem fogok idegenekkel "veszekedni" arról hogy ki mennyit tud költeni fodraszra vagy a hajára. Vicc ez az oldal,hogy már egy kérdést sem lehet anélkül feltenni hogy ne ereznek úgy az emberek hogy muszáj flegman megnyilvanulni vagy elkezdeni osztani az észt.
2015. nov. 15. 23:52
5/5 anonim válasza:
szia, en is itthon szökitem...a fodrasz baromi draga, nincs 10-15 ezrem fodraszra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!