Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Arcmosás közben a hajtöveknél...

Arcmosás közben a hajtöveknél meg lehet (kell) mosni? Nézegetek szépségápolásos videókat, és az egyikben azt mondták, hogy meg kell ott is mosni, de én úgy tudtam, hogy nem szabad, mert az arclemosó anyaga káros a hajvonalra

2015. nov. 14. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha az arclemosó káros lenne a hajvonaladra, akkor már rég nem azzal kenegetnéd magad.. Megáll az eszem.
2015. nov. 15. 00:30
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

itt azt írják, hogy nem jó, ha az arclemosóból megy oda is

2015. nov. 15. 02:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ami az arcodnak nem árt az a fejbőrnek sem. Ha nem mosod meg, akkor napokig ott marad a smink, a krém meg a kosz a fejeden? Én mindig megmosom a hajtövekig, úgy lesz tiszta az arcom.
2015. nov. 26. 10:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Állítólag az arclemosókban vannak olyan anyagok, amik száríthatják a hajat, hát nem tudom.
2015. nov. 26. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!