Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit ajánlotok pattanásik ellen?

Mit ajánlotok pattanásik ellen?

Figyelt kérdés
Kb.2 eve vagyok pattanasos de annyira nem durva . De nagyon rossz. Van valami vitamin, krem.. Stb. ami gyors es hatásos ?van egy csomó krémem de nem hat annyira egyik se. Hallottam a zengeri sos vizrol? Link hol lehet vevenni? Köszi. Sos.mar a hatam os kezd es olyan rossz pls.
2015. nov. 14. 08:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Retin -A
2015. nov. 14. 10:24
 2/4 anonim válasza:

mezes elesztos pakolas

egy aszpirint osszeporitasz es par csepp citromlevel vagy vizzel osszekevered es a problemas teruletre kened( max3 nap es semmi nem latszik)

2016. máj. 16. 18:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm..szóval összeaprítok egy aszpirint es citromlwvel vagy vizzel elkeverem es rakenem....de meddig legyen rajta?
2016. máj. 16. 18:27
 4/4 anonim válasza:
En meg ejszakara is rajtahagytam, xsak utana kend be hidratalo kremmel, mert elegge kiszaritsa a bőrödet.
2016. máj. 19. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!