Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan Borotváljam le a...

Hogyan Borotváljam le a Heréimet? 17/F

Figyelt kérdés
2015. nov. 12. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:

jó pengével mindent le lehet vágni

[link]

de miért akarsz töketlen lenni?

2015. nov. 12. 20:49
 2/6 savanyújóska ***** válasza:
Óvatosan :D Egyébként sima kutyaközönséges borotvával meg lehet csinálni, nem kell nagyon rányomni, és ha hosszabb a szőr, akkor többkörös művelet, de abszolút nem lehetetlen.
2015. nov. 12. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi szükség van rá ??
2015. nov. 12. 21:18
 4/6 anonim ***** válasza:
El fogsz vérezni ha levágod... ha a szőrről van szó, akkor meg hülyeség. Pasi vagy, nem egy ovis kislány, hogy szőrtelen legyél.
2015. nov. 12. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehetőleg ne valami noname szar borotvát használj.

Egyébként lehet kissé kellemetlen és félsz közben, de én még nem vágtam el magam. Pedig mindig bennem van, mi van ha... :D nem lehet túl kellemes

Mindig óvatosan szoktam és lassan.

Annyira azért ne parázz. Láss neki, utána pedig ha minden igaz, akkor belejössz. Következő alkalomra pedig még könnyebb lesz

19f

2015. nov. 13. 16:59
 6/6 savanyújóska ***** válasza:
Ja, amit kihagytunk: az after shave nem véletlen after shave, ott is be kell kenni. Lehet, hogy életed legrosszabb 2 perce lesz, de egyrészt a 3-4. alkalom után megszokod, másrészt jobb, mintha 3-4 napig viszketne/begyulladna, ilyesmi.
2015. nov. 14. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!