Narancssárga lett az ombre hajam (nyilvanvaloan😥) es igy nem tetszik. Mit tegyek!?
en vilagosabbat szeretnek.. sokkal. pl feher vagy milyen..
nem elonyos nekem ez a szin. amugy barna a hajam:)
vagy legyen szines? egyaltalan mikor festethetem be legkozelebb?:(
magamnak tudnam vilagositani?
es ha szeretnek hozza pothajat (csatosat) akkor milyet vegyek? azt is be kell festetni vagy hogy? (tudom sok ertelmes kerdes.xd)
koszonom elore a valaszokat!
Ha fodrász csinálta, akkor rögtön kellett volna szólni, hogy ezt nem fogadod el, mert nem ilyet kértél.
Most már ezt nem lépheted meg. Ha nem fodrász csinálta, akkor menj el egyhez, tudja, mit kell tenni a hajaddal.
A narancsra hiába kensz hamvasítót, mert az nem arra való.
Póthajat feltevés előtt kell a megfelelőre festeni. Csak akkor lehet, ha emberi haj és nincs benne műanyag (tehát nem az olcsó kategória).
le lett szivatva a hajam es azert lett ilyen mert festett hajam van. elvileg ha 1honap mulva vissza megyek vilagosabbra meglehet csinalni.. de azigy nagyon csunya😥 jo ha max 2 hetet kibirok ilyen fejjel.
kellett nekem belevágnom ebbe a festes otletbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!