Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan csináljam meg ilyenre...

Hogyan csináljam meg ilyenre a hajam?

Figyelt kérdés

mármint az oké, hogy hátrafelé szárítom, fésülöm, de mivel fixáljam? kell fixálni? azt akarom, hogy így maradjon egész nap, vagy akkor folyamatosan turkálnom kell benne a kezemmel, hogy így álljon? azt nem akarom. de azt se, hogy a lakktól, waxtól stb. összeragadjon és keménynek nézzen ki.

egyáltalán, minden fejformából ki lehet hozni ilyen hajat? csomón lányt látok így és úgy tetszik.. de az én hajam alig marad így. lehet azért, mert alacsony a homlokom?

[link]

2015. nov. 9. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez szerintem konkrétan sehogyse áll, csak líglóg. Amúgy szerintem nem hátrafelé kell szárítani, hanem felfelé, el a fejbőrtől, aztán simán oldalracsapni, de nem ott ahol alapból a választékod van. Fixálni nem tudod sehogy, max pici lakkal, hogy ne szálljon össze-vissza, esetleg kis tupírral, hogy magasabb legyen a frufrurész.
2015. nov. 9. 17:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Olyan, mintha elaludta volna. :D
2015. nov. 9. 17:07
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
Ez kérlek szépen nem frizura. Ez egy össze vissza kócos elaludt haj.
2015. nov. 9. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!