Fiúk! Nektek tetszenek a raszta hajú lányok?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi :)2010. márc. 19. 12:32
11/21 anonim válasza:
Egyértelmű NEEEEEEEEEEEEEEEEEM ! ! ! 23/F
12/21 anonim válasza:
énis lány vagyok..nekem sem teteszik, mert olyan mindha sár ragatt volna bele..undorítónak találom..aztán nembeszélve arrol, amikor megunnya nyírd le kopaszra öcsi..na ott lesz szép..
13/21 anonim válasza:
nekem nagyon bejön.:D van olyan csaj, akinek kifejezetten jól áll. van olyan, akinek kevésbé. de szerintem jól áll nekik.;) csaj voltam.: D
14/21 anonim válasza:
szia:P
hát én lány vagyok de olyan lányt akinek raszta haja volt és szép volt, még nemigen láttam..:P pussz
15/21 anonim válasza:
én is lány vagyok de ismerek látásból egy csajt akinek nagyon jól áll.
de neki az arca is szép. :)
16/21 anonim válasza:
De nagy butaságokat olvastam:)
Kedvencem:"sztem az ilyen csajnak a haja mellett a lelke is ápolatlan"
Aki a raszta kultúrát követi és nem divatból hordja ezt a hajat,az semmiképen sem lesz ápolatlan lelke ;)
És szerintem igen!Jól áll a raszta a csajoknak!
Jah bless!Rastafari live!:)
19/21 anonim válasza:
nekem teccik.. amúgy attól hogy vkinek rasztahaja van nem biztos hogy ápolatlanbüdös... -.-
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!