Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Myen rövid hajat lehetne dús...

Myen rövid hajat lehetne dús hajból csináltatni?

Figyelt kérdés
már nagyon le szeretném vágni a hajam olyan váll hosszúságúra, vagy rövidebbre, hogy azért még össze lehessen kötni. viszont volt egyszer fülig érő hajam és olyat nem szeretnék mert úgy olyan golyó a fejem. az én hajam nem egyenes, hanem szabálytalan hullámos, ezt pedig utálom. hajvasalót nem szeretek használni mert roncsolja a hajam. az utóbbi időben nagyon törekszem a hajam egészségére, különböző termékeket is használok rá. régebben nagyon száraz, drótszerű hajam volt, ami nagyon szállt. megelégeltem, használok rá hajmosáskor egy balzsamot, amit utána rögtön le lehet mosni. aztán használok egyet hajmosás után, amit 5 percig rajta kell hagyni, utána le kell mosni. használok egy hajolajat, és egy spray-t, amitől csillog. úgy érzem hogy így a jó. viszont most olyan 15-20 centis hajam van oldalfufruval amit én vágtam.és nem lett jó. ezért is akarom levágatni, persze van más ok is. (mert nagyon megtetszett a rövid haj) és segítséget szeretnék kérni, hogy milyen hajat ajánlotok egy 13 évesnek...?
2015. nov. 8. 08:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!