Milyen gyorsan fog visszanőni?
1 hete anyukám letolta nullásal a hajam, mert tetves voltam:(( kb milyen gyorsan fog vissza nőni? Mondjuk olyan válig érőre. Esetleg tudtok valamit amitől gyorsabban nő?
13L
Jézusom...Szegénykém,őszintén sajnállak anyukád miatt. Hogy lehet egy nő ennyire hülye,már megbocsáss! :(
Nekem a hosszú hajamból irtottuk ki a tetveket,szóval van más lehetőség is,minthogy egy lányt kopaszra nyírunk. Fél év múlva már lesz rendes,rövid hajad,ha pedig alapból gyorsan növő hajad van,akkor 1 év múlva,már majdnem le fog érni a válladig is. :)
Köszi a választ:)
Akkor a derékig érőhöz (amilyen régen volt) még jópár év kell ugye?:((
Én váll alá érőből derékig érőre 1 év alatt jutottam el,de úgy,hogy közbe közbe vágtak belőle pár centit,hogy egészséges maradjon. De nekem nagyon gyorsan nő a hajam,gyorsabban,mint az átlagnak,és nagyon vigyáztam is rá,sokat foglalkoztam vele.
Szerintem 3 év múlva,mire 16 leszel,igazi nagylány,már neked is szép,hosszú hajad lesz! :) Addig is kitartás,hordj színes kendőket,azok nagyon jól néznek ki,és ne foglalkozz vele,hogy hülyék az emberek! :D
Egyet értek 1-es, 2-essel legalább 3 év...
Bocs, hogy csak így megkérdezem, de már régebb óta tartott? Vagy anyukád mivel magyarázta, hogy le kell vágni?
Utolsó azt mondta, hogy véleménye szerint ez az egyetlen és legjobb megoldás. Hiába bőgtem nem hatotta meg.
Azóta már nőtt valamennyit a hajam, mondjuk nem sokat :/
A suliba csúfolnak is rendesen:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!