Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen gyorsan fog visszanőni?

Milyen gyorsan fog visszanőni?

Figyelt kérdés

1 hete anyukám letolta nullásal a hajam, mert tetves voltam:(( kb milyen gyorsan fog vissza nőni? Mondjuk olyan válig érőre. Esetleg tudtok valamit amitől gyorsabban nő?

13L

2015. nov. 8. 08:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom...Szegénykém,őszintén sajnállak anyukád miatt. Hogy lehet egy nő ennyire hülye,már megbocsáss! :(

Nekem a hosszú hajamból irtottuk ki a tetveket,szóval van más lehetőség is,minthogy egy lányt kopaszra nyírunk. Fél év múlva már lesz rendes,rövid hajad,ha pedig alapból gyorsan növő hajad van,akkor 1 év múlva,már majdnem le fog érni a válladig is. :)

2015. nov. 8. 08:36
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi a választ:)

Akkor a derékig érőhöz (amilyen régen volt) még jópár év kell ugye?:((

2015. nov. 8. 09:02
 3/10 anonim ***** válasza:
23%

Én váll alá érőből derékig érőre 1 év alatt jutottam el,de úgy,hogy közbe közbe vágtak belőle pár centit,hogy egészséges maradjon. De nekem nagyon gyorsan nő a hajam,gyorsabban,mint az átlagnak,és nagyon vigyáztam is rá,sokat foglalkoztam vele.

Szerintem 3 év múlva,mire 16 leszel,igazi nagylány,már neked is szép,hosszú hajad lesz! :) Addig is kitartás,hordj színes kendőket,azok nagyon jól néznek ki,és ne foglalkozz vele,hogy hülyék az emberek! :D

2015. nov. 8. 09:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
ez most valami vicc?
2015. nov. 8. 15:06
 5/10 anonim válasza:
46%
3-as ebbe mi a vicces?
2015. nov. 8. 16:21
 6/10 anonim válasza:
76%

Egyet értek 1-es, 2-essel legalább 3 év...

Bocs, hogy csak így megkérdezem, de már régebb óta tartott? Vagy anyukád mivel magyarázta, hogy le kell vágni?

2015. nov. 8. 17:16
 7/10 A kérdező kommentje:
Tetű járvány van az évfolyamunkban ezért a védőnő kétnaponta jár átnézni mindenkit. El mondta az ofőnek, hogy ki tetves, annak pedig felhívták a szüleit. Az én anyukámat múlt szerdán hívták, amikor hazajöttem edzésről azzal fogadott, hogy akkor most hajvágás. Szóval nem voltam régóta tetves:/
2015. nov. 8. 17:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Jézusom, velem ezt nem tehette volna meg. Hiába vagy még gyerek, de akkor is, semmi beleszólásod nem volt? Szegénykém, sajnállak. Attól függ milyen gyorsan nő a hajad. Az enyém havi 1 cm szokott.
2015. nov. 22. 19:06
 9/10 A kérdező kommentje:

Utolsó azt mondta, hogy véleménye szerint ez az egyetlen és legjobb megoldás. Hiába bőgtem nem hatotta meg.

Azóta már nőtt valamennyit a hajam, mondjuk nem sokat :/

A suliba csúfolnak is rendesen:(((

2015. nov. 22. 19:19
 10/10 anonim ***** válasza:
küldesz képet? talán tudok vmi jó tippet adni!
2015. dec. 17. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!