Kémiai mélyhámlasztás?
Sziasztok!
Rendeltem AHA savas (24%-os) hámlasztót, az lenne a kérdésem, hogy ez kémiai hámlasztásnak felel e meg (amit a kozmetikusoknál lehet kérni, mint szolgáltatás)?
Illetve van e valakinek hasonló otthoni tapasztalata ezzel az AHA savas hámlasztóval, mennyire hatásos akár az első alkalommal? Augusztus óta megmaradt pattanás által okozott heget, foltot szeretnék vele eltüntetni, vajon megállja a helyét ez a termék?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Az AHA nagyon jó hámlasztó, a 24% elég erős, ne használd hetente egynél többször (bár én nem is kezdenék egyből 24%-ossal). Én hetente AHÁ-zok, én csak 8-10%-osat szoktam használni, nekem az elég, ha túlhámlasztod az arcod, sokkal rosszabb lesz, mint előtte, ésszel csináld.
Még ekkora (8-10%) koncentrációval is van eredménye elsőre, sokkal puhább tőle az arc, nincsenek száraz cafrangok, folthalványító hatására azonban többet kell várni. Az AHA nagyon jó folthalványító, sőt, anti-aging hatása is van. Mindenképpen használj fényvédőt nappal, ha hámlasztani fogsz!!!
Amúgy nem mondanám, mélyhámlasztásnak, az AHA csak a felszíni elhalt bőrt szedi le, az nem hatol olyan mélyre, a BHA inkább mélyebbre megy, mivel az a pórus belsejét is hámlasztja.
Szívesen!
Használd a 24%-osat nyugodtan, csak ne hagyd fent túl sokáig (max 30 perc), akkor nem hiszem, hogy baj lesz, és másfél-kéthetente használd csak, főleg eleinte. Az Anacondásat vetted meg? Azt hiszem, annak van 24%-os AHA széruma.
Ugyanennek van a standard változata, ami 10%-os, de a Paula's Choice-nak is van 10%-os AHÁ-ja, csak az jóval drágább és netről rendelhető.
Ha apró, felszíni mitesszerek, pattik jönnek ki rajtad, ha még jobban hámlik a bőröd, mint előtte,ha irritált, piros, akkor túl erős a 24%-os, használd ritkábban, használd kevesebb ideig, esetleg válts egy gyengébbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!