Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kezdjem el még egyszer kenni...

Kezdjem el még egyszer kenni vele az arcom?

Figyelt kérdés
kb egy éve voltam a bőrgyógyásznál a pattanások miatt és Ő felírta a Skinorent. Akkor szépen helyre is hozta az arcom, de egy idő után nem használt és ezért nem kentem többet vele. Most megint tele vagyok pattanással. Vegyem elő megint a Skinorent?
2010. márc. 18. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha anno a Skinorent használatától eltűntek a pattanásaid, akkor szerintem használd nyugodtan. Veszíteni valód nincs.
2010. márc. 18. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát ha nem járt le a szavatossága akkor nyugodtan
2010. márc. 18. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem is nyugodtan vedd elő és kezd el újra használni :)
2010. márc. 18. 22:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy most más okozza,ha történt bármilyen változás az életedben akkor nem biztos,hogy a probléma ugyanaz.Így az a krém már nem hatásos.Lehet nőgyógyászati,belgyógyászati esetleg munkahelyi is.Ezek csak példák,de mindet máshogyan kezeljük.
2010. márc. 19. 13:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Mivel amikor használtad akkor is csak egy ideig használt. Én a helyedbe visszamennék a bőrgyogyászhoz, hátha ő tud rá valamit ajánlani, valami mást ami télleg jó lesz. Én is 16 éve küzdök a pattanásokkal, nekem gyógyszert irtak fel ami csodákat tett az arcommal:)

Sok sikert:)

2010. márc. 21. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!