Tartós hajszinező létezik ami nem nagyon kopik?
Figyelt kérdés
2008. szept. 11. 21:33
1/5 anonim válasza:
Ezt hívják hajfestéknek. Tartós és nem nagyon kopik, csak lenő. A most forgalomban lévő hajszínezők szerintem egyáltalán nem tartósak és gyorsan kopnak.
2/5 anonim válasza:
Palette Tone Creme (sárga doboz) Ez nem hajfesték, hanem hajszínező!
Én ezt használom, és kb. 2-3 havonta színezem. Van már pár kis ősz hajszálacskám is, azokat is befedi :) Azért szeretem jobban, mint a hajfeséket, mert ez mosással kopik, nem pedig lenő, így a hajtöveknél nem lesz más színű a haj. Egyébként Rossmannban kb. 550-600 Ft-ért kapni.
3/5 anonim válasza:
én vörös.és palette aloe verás:)
4/5 anonim válasza:
L'Oreal Casting Creme Gloss tartós hajszínezőt használok. A hajszínemhez képest elég sötét árnyalatot és ugyan úgy havonta "festem". Elég gyakran mosok hajat, de semmivel sem rosszabb, mint egy festék, és szebben is nő le. Nagyon puha, fényes, természetes lesz a haj, a hozzá adott élénkítő balzsamtól.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm hogy válaszoltatok.
2008. szept. 13. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!