Mit tegyek, ha nem ajánlatos a szolárium?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, az arcom rosacea-s, viszont a bőröm alapból nagyon fehér, és szeretnék lebarnulni. Természetes módon nem megy, mert csak égek a napon, viszont azt olvastam, hogy szoláriumba meg nem ajánlott járnom az arcom miatt. Akkor mit tegyek, hogy barnább legyen a bőröm?2015. okt. 31. 10:14
2/4 anonim válasza:
Amúgy a szoli sokkal erősebb a napnál, szóval ha napon leégsz akkor szoliban meg sültcsirke lesz belőled. örülj inkább hogy fehér vagy, legszebb.
3/4 anonim válasza:
Nem értek ugyan a témához, de úgy tudom,, léteznek barnító krémek. Azok nem jók?
A rosacea-ra javaslom a sok folyadékot (vizet), napi egyszeri, leizzadásig való mozgást, este némi sósat (ropi, chips) és a Lenkei közepes csomagot.
4/4 anonim válasza:
Szörnyű lehet, én megőrülnék tőle.
Létezik egy "fújásos" barnulás, itt többet megtudhatsz róla : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!