Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti néznétek egy olyan youtuber...

Ti néznétek egy olyan youtubert aki pattanásos?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és pattanásos ez nagyon meggátol abban hogy youtube videókat csináljak? Ti néznétek?
2015. okt. 31. 00:17
 1/7 A kérdező kommentje:

Néznétek attól még?*

Nem kicsit de nem is durván vagyok pattanásos egyébként.

2015. okt. 31. 00:19
 2/7 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem aki efféléket néz már annyira intelligencia szegénységben szenved, hogy nem fogja zavarni, sok sikert. :D
2015. okt. 31. 00:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem.Ajánlom neked a mypaleskin nevű csatornát, annak a lánynak is elég erős acnéja van,ez semmiben nem gátolja meg.
2015. okt. 31. 00:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Kettes válaszoló. Ha szerinted hülye az aki pl szirmait nézi..akkor van egy rossz hirem. Te valószinüleg 8x hülyébb vagy.
2015. okt. 31. 07:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha szereted csinálni ne gátoljon meg semmi :) Hajrá, én nézném :)
2015. okt. 31. 17:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Hogy nézném-e attól függ hogy milyen videókat csinál. A béna bevásárlós, ruhamutogatós, sminkelős tinilányokat nem nézném.
2015. okt. 31. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem értem a kérdést o.O Bármilyen youtubert néznék aki értékes kreatív egyedi minőségi műsort csinál. Vagyis nem a kihívás videós okádékot nyomja, nem reakcióvideókat vagy májnkráft gémpléjt, és a vlogot is kb. 25 év alatt hagyjuk...

Mondjuk egy beauty vlog esetén nem éppen tesz hitelessé egy ronda arcbőr, de pattanásai mindnekinek vnanak, amúgy ajánlom a bőrgyógyászt hihetetlen gyorsan megszünteti a problémdat...

Egyébként persze biztos lesz rá negatív komment,a z emberek szemetek, de ha amúgy aműsorod jó, akkor a rajongóid meg fognak védeni, csak ne olyat csinálj, amit már sokan csinálnak, legyen EGYEDI és legyne emgfelelő kamerád mikrofonod, legyne jól megvágva, szart ne rakj fel, mert akkor tényleg nem a pattanás lesz a legnagyobb probléma.

A legjobb tanács amit adni tudok: Csináld úgy, hogy a pattanás legyen benne a legnagyobb gond!

2016. jan. 20. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!